Σχετικά με εμάς

Το brand 50/50 Games ιδρύθηκε το 2017 από την εταιρεία KOUTROPOULOS στην Ελλάδα με σκοπό τον σχεδιασμό και την πώληση ποιοτικών εκπαιδευτικών κι επιτραπέζιων παιχνιδιών. Η διάθεσή μας να σχεδιάσουμε μια νέα σειρά πρωτότυπων προϊόντων που απευθύνεται εξίσου στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά προέρχεται από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των παιχνιδιών και το πάγιο αίτημα των πελατών μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ενστερνιζόμαστε την άποψη πως η διασκέδαση και η χαρά του παιχνιδιού περνάει μέσα από τη δημιουργία και την εκπαίδευση, γι’ αυτό οι γονείς και τα παιδιά πάντοτε προτιμούν τα έξυπνα παιχνίδια!

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των παιχνιδιών πραγματοποιείται από Έλληνες συντελεστές (δημιουργούς παιχνιδιών, εικονογράφους, συγγραφείς παιχνιδιού και γραφίστες) και βασίζεται στην αγάπη, την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις των δημιουργών μας για το παιχνίδι. Κίνητρό μας είναι η προσφορά πρωτότυπων παιχνιδιών που ταυτόχρονα προσφέρουν γνώσεις στους παίκτες με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Όλες οι εικόνες, τα σχέδια και τα υλικά είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για παιδιά και τηρούν τις οδηγίες καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των παιδιών είναι μία από τις βασικές αρχές της εταιρείας μας, γι’ αυτό όλα τα παιχνίδια μας ελέγχονται διεξοδικά σε όλα τα στάδια παραγωγής τους. Εξαρχής σχεδιάζονται με βάση τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη και ακολουθώντας τα ισχύοντα πρότυπα σχεδιασμού. Πριν τη διάθεσή τους στο κοινό τα παιχνίδια μας περνούν από Test Report ώστε να λάβουν τα αποδεικτικά συμμόρφωσης στα πρότυπα EN71 για την Ευρώπη και ASTM για τις ΗΠΑ.

Οικολογικός χαρακτήρας

Η κατασκευή των παιχνιδιών μας διέπεται από οικολογικό πνεύμα. Χρησιμοποιούμε λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία μας και σε μεγάλο ποσοστό το χαρτί και τα πλαστικά μέρη κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. Η συσκευασία και τα επιμέρους τμήματα των παιχνιδιών μας ανακυκλώνονται σχεδόν στο 100% των υλικών τους.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η εταιρεία 50/50 Games και το ανθρώπινο δυναμικό της σέβονται, στηρίζουν και ενισχύουν κοινωνικούς, πολιτιστικούς και πολιτισμικούς φορείς στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.